CJ750-Akumulatora siksnas 6V M72

€12.71 Piegāde par brīvu

Tagi: ural dnepr, m72 urālu, lipo siksna, honda f4i atslēga, motocikla k750, bmw r71, m72, dnepr, akumulators tālvadības, urālu.

Apraksts

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

CHANGJIANG750SIDECAR - akumulatora siksnas 6V m72 (MH NUMURS:02-0096)

Melns oksidācijas ārstēšana.

=============================================================

MH MOTO PASAULĒ:

Apmeklējiet manu veikalu, lai iegūtu labu, īpašu, unikālu produktu.

Un nodrošina bezmaksas e-pasta tehnika problēma atbalstu.

============================================================= Nopirkt divas vai vairāk daļas, neaizmirstiet sūtīt man ziņu!Es jums apvienot kuģniecības izmaksas, jūs!Lielāko daļu no vienumiem var ietaupīt daudz naudas šādā veidā!Kuģniecības izmaksas var nosūtīti uz Ziemeļiem-Amerika, Rietumu-Eiropā, AU, Āzijā un Japānā.Itālijā, Holandē, Austrumos-Eiropā, Āfrikā & Latin-America, pls ctc ar mani.Pēc tam, kad jūs uzvarēja cenu.Es iesaku dot man savu telefona numuru.Dažu valstu (Itālija, Portugāle & utt.) muitas nepieciešams pārbaudīt visus importa kravām.Ja mums nav parādīt saņēmējs detaļu.Var būt dažas problēmas.Jo kāda iemesla dēļ, KRIEVIJAS pircējs, lūdzu, sazinieties ar mani sākumā!Es būs pārbaudīt kuģošanas pakalpojumu un izmaksu jums!Svarīgs paziņojums: 1. LŪDZU PARĀDI MAN SAVU TELEFONA NUMURU.MAN IR, PARĀDĪT TO UZ UZSKAITES LAPA. 2. Ja jums nav saņemt preces, uz ilgu laiku.Vai priekšmetus, ir dažas problēmas, jūs saņēmāt.Lūdzu, ctc ar mani pirmajā brīdī.Es atmaksāsim naudu.BET NAV ATVĒRTS PAYPAL UN EBAY STRĪDU.Un atlaidiet 5 zvaigznēm DSR man.Tks.Mēs arī sniegt Parasto Pastu, Ocean shipping stilu.Nepieciešams pārbaudīt, izmaksas ar mums.Mēs pārdodam visu blakusvāģu daļas!Tikai neliela daļa uzskaitītas Ebay.Jūs varat noklikšķināt uz "daļas" šajā sarakstā pievienoties mūsu mājas lapā.Mēs atvieglosim ebay sarakstu, lai jums saskaņā ar jūsu lūgumu.Paypal arī pieņemt.Tikai ctc ar mums!Tikai mūsu mājas lapā, sniedz CJ-750 daļu SARAKSTU GRĀMATAI.ir bezmaksas, pārējo pārdevējs var tev teicu, šī grāmata ir nepieciešama $40 vai vairāk.Bet šī grāmata ir tiešām noderīgi!Ja daļas, jums ir nepieciešams, nevar atrast ne Ebay, ne arī mūsu mājas lapā.Iedod man lapu skaitu un objektu skaitu šajā lapā.Piemērs : 12V velosipēds, lapa 64, #20, es zinu, ka ir "priekšā mudguard assy".Neuztraucieties!Visas daļas šajā grāmatā var atrast.Piezīme: dažas daļas var izmantot M72, R71, Urālu & Dnepr.Mēs esam CJ-750 pārbūvēta veikalā.Mēs varam nodrošināt velosipēdu atbilst jūsu personību, ja jūs varat ļaut mums zināt savu ideju.Lai gan mums ir Ķīniešu, mūsu blakusvāģiem ir veiksmīgi nosūtītas uz Ziemeļameriku, E. U., Japānā un dienvidaustrumu Āzijā.Jūs varat noklikšķināt uz to, KĀ uzdošanu.Abi velosipēdi un to daļas pieņemt EBAY pasūtīt.Un arī pieņemt PAYPAL maksājumu.Ļaujiet mūsu pircējs justos drošību.Ja tu vēlies būt mūsu izplatītāju savā reģionā.Ctc ar mums pa e-pastu asap!! :-)

iepakojums

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Novērtējums: 5 out of 5 (1 votes)

5
Duquelyndon 2021-06-27

Produit conforme à la description, bien emballé, livraison effectuée dans les délais annoncés. Le métal utilisé est fin et souple.

Pievienot atsauksmi

Novērtējums