ZK-1002T TPA3116D2 Bluetooth 5.0 Subwoofer, Pastiprinātājs Valdes 2X100W 2.0 Kanālu High Power Audio Stereo Pastiprinātājs Valde

€23.45 €16.18 Piegāde par brīvu

Tagi: maozua, big sound amplifier, modul pastiprinātājs valde, d klases subwoofer, bluetooth tpa3116d2, apk smsl, amplifi audio, audio auto usb, pure audio pastiprinātājs, subwoofer, pastiprinātājs ti.

Apraksts

  • Sertifikācija: Nav
  • Kanāli: 2 (2.0)
  • Maksimālā Jauda Vienam Kanālam: 100W, 90W
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Fasdga
  • Modeļa Numurs: ZK1002T

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1. Kā izvēlēties barošanas?Barošanas ar valde ir kritiska.Jo lielāks spriegums, jo lielāks strāvas un labāk izejas jaudu.Ja jums ir tikai 12V 1A, jūs varat dot 3-4 collu skaļrunis.Ja jums ir 19V 5.A vai augstāk, nav nekādu problēmu ar 8-10 collas, un elektroapgādes, ir jābūt augsti vērtētas.Ja spriegums ir pārāk zems, skaņa tiek izkropļota pēc skaņas tiek papildināts.

Ja pašreizējais ir pārāk mazs, runātājs būs pull sprieguma zema, darba nenormāli vai skaņas kvalitāte pasliktināsies.Ieteicams izmantot 18V19V24V barošanas ar pašreizējo iepriekš 3A.Ja jums ir tikai 9V12V vai 1A 2A barošanas, to var izmantot arī, bet jauda ir maza.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz maksimālo skaļumu, izmantojot to, kas var ietekmēt skaņas kvalitāti.

2. Kā izvēlēties skaļrunis?Parasti izmanto runātāji parasti ir 4 omi vai 8 omi, nevar atšķirt pozitīvās un negatīvās, efekts ir tāds pats.Ja jūsu skaļruņa jauda ir neliela, to var izmantot starp 10W-30W.Barošanas spriegums ir mazs, lai novērstu pastiprinātāju no izbalēšanas pēc degšanas.Piemēram, atlasiet barošanas zem 15V.Ja jums ir 50W-100w skaļrunis, nav jāuztraucas par runātāju izdegšanas.Jūs varat izvēlēties 12-24V barošanas bloks.

Jo lielāks spriegums, kas jums izvēlēties, skaļāk izejas skaņas vai varu.Skaļruņa jauda nav ieteicams pārsniegt 100W, pretējā gadījumā skaņas kvalitāte tiks ietekmēta. 3. Ievads audio ievades režīmu.Šis audio pastiprinātāja modulim ir divi audio ievades režīmi: viens ir bluetooth ievades metodi, un citas, ir AUX ieeja.Bluetooth režīmā ir priekšroka.Bluetooth var tikt pieslēgts vai nu režīmā.Kamēr bluetooth savienojums ir veiksmīgs ir bluetooth režīmā, un bluetooth režīmā, atbalsta automātisks savienojums

AUX ievadei ir AUX režīmā, ja funkcija bluetooth ir connectionless.Tas ir svarīgi, lai pārliecinātos, ka bluetooth savienojums thismodule ir atvienots, izmantojot AUX režīmā.

Maksimālā Jauda Vienam Kanālam: 100W

Modeļa Numurs: ZK-1002T

Kanāli: 2 (2.0)

Krāsa: Melna

Materiāls: Plastmasa

4. Kā regulēt basu un augsto toņu?

BASS potenciometra vidū ir kontrolēt BASS, tiesības BASS ir palielināta, pa kreisi BASS ir vājas.Ja potenciometrs ir vidējā stāvoklī, bass ir ne ciešāka, nedz novājinātu.

AUGSTOS potenciometra kreisajā kontrolē TREBLE.tiesības TREBLE palielināta un pa kreisi TREBLE vājas.Ja potenciometrs ir vidējā stāvoklī, tā nav palielināt vai samazināt, treble.

Ņemiet vērā, koriģējot treble un bass: kad augstos vai zemos tiesības rotācija ir noregulēts uz maksimālo, ja skaņa ir izkropļota, tas nozīmē, ka augstos vai zemos iegūt, ir pārāk liels.Tas ir nepieciešams pārvērst augstos vai zemos potenciometrs, pa kreisi, lai samazinātu peļņu vai pagrieziet SKAĻUMA regulēšanas potenciometrs, pa kreisi, lai samazinātu kopējo apjomu.

5. Kad skaņa kļūst skaļāka, parādību duļķains skaņas parādās.

Skaņa ir izkropļota.Lūdzu mainīt adapteris strāvas padevei ar augstāku spriegumu.

6. Pēc skaņas kļūst skaļākas, skaņa ir iestrēdzis.

Ieejas jauda ir nepietiekama, un barošanas pati par sevi ir ar pārtraukumiem izslēgta.Lūdzu, nomainiet barošanas bloku ar lielāku jaudu.

Iepakojuma Saturs:1 x Audio Stereo Pastiprinātājs Valde

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Laiks sūtījumu: Visi produktu mēs varam piegāde no 3~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Vai jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

iepakojums

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Novērtējums: 4 out of 5 (1 votes)

4
Meiryferreira2008 2021-06-18

very good sound up to 80% volume

Pievienot atsauksmi

Novērtējums